Destinationer

IMGP6962Valmeinier, Frankrig:
Battertour har specialiseret sig i rejser til Valmeinier i Frankrig. Området er sammenhængende med Valloire og tilsammen giver det mere end 150 km. pister. Byerne ligger på hver sin side af et bjerg i den flotte Maurienne dal. De fleste af pisterne er placeret i over 2.500 meters højde, hvilket giver meget snesikre forhold i Valmeiner og Valloire.

 

lykia_world_village_exterior1_fethiye_turkey

Lykiaworld, Tyrkiet:
Battertour giver dig en mulighed for at kombinere luksus med tilbud om instruktion, et væld af aktiviteter og ikke mindst en hyggelig atmosfære i samvær med andre. Lykiaworld tilbyder gourmet mad, lækre strande, et væld af svimmingpools og meget mere. Vores instruktion bliver varetaget af højt uddannede danske tennis instruktører.

 

Marilleva 2Marilleva 1400, Italien: I Val di Sole finder du skiløb af høj klasse, og her i Marilleva 1400 bor du mere prisbilligt end f.eks. i Madonna di Campiglio – men har fortsat direkte adgang til det sammenhængende område på 150 km piste, som dækker Folgarida, Madonna di Campiglio og Marilleva 1400.

 

top_langrend_080717_11_1_1

Rondane, Norge: Rondane er et af Norges bedste skiområder til tur- og fjeldskiløb. Et veltilrettelagt løjpenet med over 140 km afmærkede skiløjper gør det enkelt og trygt at finde rundt i området, og for mere erfarne skiløbere er der næsten ubegrænsede muligheder for at sammensætte nye skiture i – og udenfor – skiløjperne. 100 km af løjperne maskinpræpareres hyppigt med flotte dobbeltspor, mens den del af løjpenettet, som ligger inde i Rondane Nationalpark kun afmærkes.