Aldemar – Knossos og Royal Mare

IMG_9961

Vores destination Aldemar – Knossos og Royal Mare ligger på Kreta. Badet i sollys, beroliget af de bølger fra det Ægæiske Hav, med stranden inden for 2 minutters gang, hviler det idylliske og stilfulde Knossos Royal Resort. Flot arkitektur kombineret med nyrenoverede værelser, lækre pools og flotte haver, giver dig rammerne for en fantastisk tennisferie.

Aldemar Knossos og Royal Mare har 6 grusbaner af høj kvalitet tilknyttet resortet. Med bare 5 minutters gang er man ved et lækkert klubhus, der har udsigt over de flotte og meget velplejede baner. Her er mulighed for masser af fede træningstimer, samt hygge og en drink i baren bagefter.

Resortet har et væld af andre aktivitetsmuligheder, såsom fitness med daglige træningshold, beachvolley, eller et nyrenoveret styrketræningslokale.

På de forskellige restauranter der hører til resortet tilbydes gourmetmad af høj kvalitet, lavet på lækre, friske råvarer.

Aldemar Knossos og Royal Mare er et nye resorts for Battertour, og vi har været meget omhyggelige i  vores udvælgelse af stedet. Vi glæder os meget til at byde vore gæster velkommen her.

Link til Aldemars Resort: www.aldemar-resorts.gr

Facts:

Antal Tennisbaner: 6 (Grusbaner)

Lufthavn: Heraklion lufthavn (25 min kørsel fra Aldemar)

Battertour Aldemar (2)