Aldemar – Knossos og Royal Mare

IMG_9961

Vores destination Aldemar – Knossos og Royal Mare ligger på Kreta. Badet i sollys, beroliget af de bølger fra det Ægæiske Hav, med stranden inden for 2 minutters gang, hviler det idylliske og stilfulde Knossos Royal Resort. Flot arkitektur kombineret med nyrenoverede værelser, lækre pools og flotte haver, giver det dig rammerne for en fantastisk tennisferie.

Aldemar Knossos og Royal Mare har 6 grusbaner af høj kvalitet, tilknyttet resortet. Med bare 5 minutters gang er man ved et lækkert klubhus, der har udsigt over de flotte og meget velplejede baner. Her er mulighed for både masser af fede træningstimer, hygge og en drink i baren efter spil.

Resortet har et væld af andre aktivitetsmuligheder, såsom fitness med daglige træningshold, beach volley, eller et ny renoveret styrketræningslokale.

Gastronomisk byder Aldemar Knossos og Royal Mare på gourmetmad, med brug af lækre råvarer og kvalitet hele vejen igennem, på de forskellige restauranter, der hører til resortet.

Da Aldemar Knossos og Royal Mare er et nyt resort for Battertour, har vi været omhyggelige i  vores udvælgelse af stedet, og vi glæder os meget til at byde vores gæster velkommen på dette fantastiske resort.

Link til Aldemars Resort: www.aldemar-resorts.gr

Facts:

Antal Tennisbaner: 6 (Grusbaner)

Lufthavn: Heraklion lufthavn (25 min kørsel fra Aldemar)

Battertour Aldemar (2)