Liberty Hotel Lykia


Tyrkiet har mange dejlige ferietilbud. Liberty Hotel Lykia må siges at være noget helt ekstraordinært. Resortet er med sin hyggelige atmosfære, de indbydende poolområder med udsigt ud over det Ægæiske hav og den lange hvide sandstrand, en unik mulighed for ferie i fantastiske omgivelser.

Liberty Hotel Lykia’s aktiviteter byder på tennis, beachvolley, surfing, golf, fodbold, vandland, fitness, træningsrum og meget andet. Alt i flotte omgivelser, i det naturskønne bjergområde med det turkisblå hav, der omkranser resortet.

På Liberty Hotel Lykia er al mad og drikkevarer inkluderet i prisen. Det vil sige 6 måltider om dagen samt øl, vand, vin og diverse drinks i baren. Restauranterne er alle med havudsigt, og byder på gastronomiske oplevelser ud over det sædvanlige.

DSC_0730

Battertour giver dig en mulighed for at kombinere al denne luksus med tilbud om instruktion, et væld af aktiviteter og ikke mindst en hyggelig atmosfære i samvær med andre. Liberty Hotel Lykia officielle hjemmeside kan du finde her!

 

Book din rejse herunder eller kontakt os.

Book rejse

 

Fakta om Liberty Hotel Lykia:

Tennisbaner: 19 kunstgræsbaner

Pools: 19 (plus stort “kids paradise”)

Hjemmeside: www.libertyhotelslykia.com 

Antal restauranter: 13 (10 special restauranter)

 


Vis stort kort