Aarhus Skiklub uge 7

I uge 7, 2018 arrangerer Aarhus Skiklub og Battertour skitur til Marilleva i Italien. Vi rejser fredag d. 09.02 – lørdag d. 17.02.2018.

Vi tager af sted fredag d. 9. februar kl. ca. 10.00 fra Idrætshøjskolen Aarhus og kører fra Italien fredag d. 16. februar om aftenen efter 7 dage på ski. Vi er hjemme kl. ca. 15.00 d. 17. februar.

Turen går i år til Marilleva 1400 – en destination vi har stor erfaring med at arrangere ture til, og som giver os nogle fantastiske rammer for en god skiferie. Området hænger sammen med Madonna de Campiglio hvor man kan opgradere sit liftkort til mere end 150 km. sammenhængende pister.

Vi bor i lejlighedskomplekset Sole Alto i Marilleva 1400. Alle familier bor derfor tæt på hinanden. Vi ser dette som en stor fordel for vores gæster, der kan udnytte det sociale fællesskab på rejsen.Søren S

Området Marilleva 1400 har et meget varieret terræn for både begyndere og øvede skiløbere, og har godt 50 km. pister. Hvis man ønsker, har man mulighed for at udvide liftkortet til 150 sammenhængende pistekilometer, hvor området Madonna di Campiglio også er inkluderet, og derudover kan man også vælge superskirama, der giver adgang til hele 380 km pister. Vores lejligheder ligger helt ud til pisten og lige ovenfor et mindre byområde, med supermarked og restauranter.

Du får 7 dages liftkort til 50 km. pister, ophold 7 dage i fine lejligheder ud til pisten, med eget køkken og bad, bustur t/r, billig skileje, skiskole i 3 dage og arrangementer såsom picnic, aftensamlinger, børneaktiviteter mm. inkluderet i prisen.

Du kan læse mere om Marilleva og turen under “destinationer”. Se her

Vi glæder os til at arrangere en skitur med skiklubben i uge 7.

Se opslaget for turen her!

Book rejsen her!