Uge 19, 2019 – Liberty Hotel Lykia

TILMELDING ER NU ÅBEN

Få teknik og taktik på plads til foråret. Battertour arrangerer tennisrejse for motionister i uge 19, 2019. Maksimum 40 pladser på denne tur!

Tennisrejserne indeholder kvalificeret tennistræning med højt uddannede forbundstrænere fra DTF, en luksusoplevelse på det 5-stjernede resort Liberty Hotel Lykia i Tyrkiet, lækker all inclusive mad og drikkevarer og diverse arrangementer.

Dette er en oplagt mulighed for dig, som tennisinteresseret, til at få pudset formen af. Uge 19 er både for den enkelte tennisgæst og for par/vennegrupper der ønsker at komme på en eksklusiv tennistur, sammen med ligesindede.

I uge 19 rejser vi fra søndag. d. 5. maj til søndag d. 12. maj 2019.

Det får du!

 • Option på fly fra Billund/København til Antalya (3,5 time fra hotellet)*
 • Transit til og fra lufthavnen
 • Indlogering og 7 nætter på luksusresortet Liberty Hotel Lykia)
 • Meget kvalificeret tennistræning
 • Et væld af aktivitetsmuligheder til fri afbenyttelse
 • All inclusive gourmetmad og alle drikkevarer (inkl. i minibar og bar)
 • Du kan selv vælge om du vil flyve direkte til Antalya (inklusiv i prisen) eller flyve med 1 stop til Dalaman (vi booker for dig)

Pris kr. 7.400,-

Tennispakke kr. 899

Enkeltværelse kr. 1.700

*Der er mulighed for selv at bestille eget fly og få et afslag i prisen. Kontakt os for flere informationer.

Book her!

Se vores plakat her!

Battertour har de sidste 10 år specialiseret sig i tennisrejser og har haft mere end 1500 glade tennisgæster med til deres tennisdestinationer i Tyrkiet. Herunder kan du se både vores promostionsvideo og et interview med Stina fra vores tidligere uge 41 rejse.

kommentar

 1. Nini Clausen siger:

  Hej
  Jeg ved godt, at der ikke er flere tennisrejser i 2018. Men med henblik på at rejse med jer, vil jeg gerne vide, om der spilles på grusbaner eller andre former for underlag.

Skriv kommentar