Skirejser

 

OBS: Familiehøjskole 2019 – IHÅ og Battertour arrangerer i uge 7 

  Plakat Marilleva Familiehøjskole uge 7 2019

Vores skiture

Battertour har arrangeret skirejser i mere end 10 år. Vi har gode erfaringer med at arrangere skirejser til primært Frankrig og Italien.

Når du rejser med Battertour, er du af sted med ligesindede, både når du søger seriøse udfordringer på pisten, og når du nyder afterski og hyggelige aftenstunder. Der arrangeres events og arrangementer som tilgodeser det samvær og fællesskab gæsterne ønsker, under ledelse af kompetente og modne guider.

Alle vores arrangementer er tilpassede den målgruppe, rejsen sigter mod og indgår som en del af den samlede tur. Vi tilbyder højt kvalificeret skiskole med danske instruktører.

DSC_0377 (1)
Kvalitet er en grundsten i vores koncept. Fordi rejsen er til at betale, skal den ikke syne billig. For at opleve stemningen, den imødekommende atmosfære og for at kunne nyde skituren fuldt ud, skal rammerne omkring turen være gode.

Vi lægger vægt på samvær på vores skirejser. Det er ikke ensbetydende med, at man skal deltage i et forpligtende fællesskab, men at man som gæst med Battertour kan vælge samværet til, når man har lyst. Både i forhold til skiløb, instruktion med vores meget kompetente instruktører og under hygge- og festaktiviteter.

Læs mere om vores familieskirejser under aktuelle rejser!

Battertours skidestinationer ligger i Frankrig og Italien. Vi arrangerer både rejser til Valmeinier og Marilleva 1400. Begge områder byder på et meget varieret terræn med udfordringer for alle niveauer.

Book rejse

 Søren S