Tennisrejser


Battertours tennisrejser har gennem de sidste 9 år været en stor succes. Vi har haft mere end 1400 gæster med på vores tennisrejser, og interessen er stærkt stigende.

Vi har gennem mange år haft et samarbejde med Dansk Tennis Forbund om at arrangere tennisrejser. Vi medbringer højt uddannede trænere på vores rejser der alle har gennemgået Dansk Tennis Forbunds uddannelse.

Konceptet med vores tennisrejser er, at alle gæster får en fornemmelse af progression i deres tennisspil. Vi har altid højtuddannede instruktører med på vores rejser, og vi sørger for at alle gæster får individuel fejlretning i alle slag.

Du er afsted sammen med ligesindede, hvad enten du er til tennis hele tiden, beachvolley efter frokost og golf eller klatring om eftermiddagen, eller i lige så høj grad nyder drinks ved poolen og måske en times fitness.

Der er mulighed for at kombinere aktivitet, afslapning og hygge i en særlig atmosfære. Vi medbringer egne guider og instruktører til at varetage tennistræningen og andre aktiviteter. Aktiviteter der alle er inkluderet i prisen.

Kvalitet er en grundsten i vores koncept – fordi rejsen er billig, skal den ikke også syne billig. For at have tid til at nyde rejsen, skal rammerne omkring den være gode. Derfor er kvaliteten helt i top, selv om prisen er helt i bund.

DSC_0743

Battertours tennis-destinationer er Aldemar – Knossos og Royal Mare på Kreta,  Aldiana og Aphrodite Hills på Cypern og Liberty Hotel Lykia i Tyrkiet. Vi har rigtig gode erfaringer med alle vores destinationer. Alle resorts giver med deres hyggelige atmosfære, de indbydende poolområder med udsigt ud over havet og den lange hvide sandstrand, også en unik mulighed for at kombinere tennisrejsen med ferie i fantastiske omgivelser.

På alle Battertours tennisrejser er al mad og alle drikkevarer inkluderet i prisen.  Restauranterne er alle med havudsigt, og de byder på en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Battertour giver dig en mulighed for at kombinere al denne luksus med tilbud om instruktion, et væld af aktiviteter og ikke mindst en hyggelig atmosfære i samvær med andre.

Links:

Aldemar Knossos og Royal Mare (Kreta): www.aldemar-resorts.gr

Aldiana (Cypern): www.aldiana.de

Aphrodite (Cypern): www.aphroditehills.com 

Liberty Hotel Lykia: www.libertyhotelslykia.com

Book din rejse her eller kontakt os.

 

_DSC6645

Hvis du vil se et interview med én af vores gæster kan du trykke på filmen nedenfor. Derudover kan man læse om vores gæsters oplevelse af vores tennisture, samt høre DTF´s beskrivelse af vores samarbejde, så klik her!