Familie skirejse

Når du rejser med Battertour, er du af sted med ligesindede, både når du søger seriøse udfordringer på pisten, og når du nyder afterski og hyggelige aftenstunder. Der arrangeres events og arrangementer som tilgodeser det samvær og fællesskab gæsterne ønsker, under ledelse af kompetente og modne guider.

Alle vores arrangementer er tilpassede den målgruppe, rejsen sigter mod og indgår som en del af den samlede tur. Vi tilbyder højt kvalificeret skiskole med danske instruktører.

 

højskole koncept

Vi lægger vægt på samvær på vores skirejser. Det er ikke ensbetydende med, at man skal deltage i et forpligtende fællesskab, men at man som gæst med Battertour kan vælge samværet til, når man har lyst. Både i forhold til skiløb, instruktion med vores meget kompetente instruktører og under hygge- og festaktiviteter. 


anmeldelser

 
Det var en meget dejlig oplevelse - en skøn blanding af højskolestemning og skitur. Konceptet holder hele vejen igennem. Så glad for at vi kom med.
Det var en super god oplevelse for os alle - den oversteg faktisk vores forventninger, selvom de var høje. Kombinationen af skiløb og højskole-fællesskab passer os perfekt, og vi regner med at vende tilbage næste år
Området var godt, hotellet lå lige foran liften. Veltilrettelagt, stort engagement, lækker mad. Bedste skitur ever.

Galleri