Tennisrejsen

Konceptet med vores tennisrejser er, at alle gæster får en fornemmelse af progression i deres tennisspil. Vi har altid højtuddannede instruktører med på vores rejser, og vi sørger for at alle gæster får individuel fejlretning i alle slag.

Tennisrejserne indeholder kvalificeret tennistræning med højt uddannede forbundstrænere fra DTF, en luksusoplevelse på det 5-stjernede resort Liberty Hotel Lykia i Tyrkiet, lækker all inclusive mad og drikkevarer og diverse arrangementer.

 

fællesskabet

Du er afsted sammen med ligesindede, hvad enten du er til tennis hele tiden, beachvolley efter frokost og golf eller klatring om eftermiddagen, eller i lige så høj grad nyder drinks ved poolen og måske en times fitness.

Dette er en oplagt mulighed for dig, som tennisinteresseret, til at få pudset formen og møde nye tennismakkere. Uge 41 er både for den enkelte tennisgæst og for par/vennegrupper der ønsker at komme på en eksklusiv tennistur, sammen med ligesindede.


anmeldelser

 
Liberty Hotel var enestående, har aldrig været så flot et sted, naturmæssigt. Hotellet også meget lækkert og jeg havde et perfekt værelse.
Vi synes træningen var rigtig god med nogle super dygtige og sympatiske trænere. Sjove lege der gav en masse spil. Både sjovt og lærerigt.
Liberty Hotel er utroligt skønt og smukt sted - fantastisk “buffet” - vi har talt om andre steder og ingen har oplevet noget lignende!

 

Galleri