DSC_0312.jpg

Valmeinier 1500 & 1800

 

Battertours skirejse til Valmeinier byder på:

  • Lækre lejligheder, der ligger lige ud til pisten, eller hotel med halvpension

  • Liftkort til 160 km. pister

  • Hyggelig by med små, lækre butikker og restauranter

  • Fælles afterski

  • Picnic, quiz, fælles byture m.m.

  • Mulighed for billig skiskole på alle niveauer, varetaget af meget kompetente instruktører

Byerne Valmeiner og Valloire ligger på hver sin side af et bjerg i den flotte Maurienne dal. Valmeiner og Valloire er forbundet af et fælles skisportsområde, som tilsammen råder over 150 kilometer pister med 38 moderne lifte. Heraf er mange af pisterne placeret i over 2.500 meters højde, hvilket giver meget snesikre forhold i Valmeiner og Valloire.

Er du let øvet, anbefaler vi at starte din skiferie i området med en tur op til Gros Crey-toppen i 2.594 meters højde, hvorfra du kan finde de lækre brede pister til at komme i gang på. Eksperterne må ikke gå glip af den olympiske piste på Grandes Drozes, som leder ned til Valmeinier.

Bemærk også, at området har en af Frankrigs bedste snowparker med blandt andet en halfpipe. Parken er bredt anerkendt som en af Frankrigs 10 bedste.

Valmeinier’s størrelse er perfekt til vores mål med rejsen. Vi har “vores egen” afterskibar, og kan derfor arrangere vores egen musikquiz, intime koncerter og få gode priser på drikkevarer. Derudover er standarden på Valmeinier’s lejligheder høj og indeholder alle køkken, bad og altan.

 

Læs mere om Valmeinier på: www.valmeinier.com