skirejsen 

En skitur med os skal være mere end “bare den gode fest og fed afterski”, og alle vores guider, instruktører og rejseledere har baggrund i højskoleverden. Vi vil gerne lave et helstøbt koncept sammen med den ansvarlige gruppe for studiet, hvor vi lægger vægt på, at en skitur med studiet skal ses som en suveræn mulighed for at mødes, og "finde hinanden” - så relationen når I kommer hjem, er styrket.

 

fællesskab og værdier

Vi arrangerer en masse fede aktiviteter rundt om skiløbet, tilbyder mulighed for fælles skiskole med vores egne instruktører, og i det hele taget skræddersy konceptet sammen med jer. Vi tror på, at både destinationen og konceptet omkring turen er afgørende, og derfor skal samspillet mellem disse fungere optimalt. Vi kender folkene i området, ved afterski, diskoteker og ved busselskabet. 


anmeldelser

 
Det var en virkelig god oplevelse at være af sted med Battertour. Planlægning, events og organisering var i top - og det gav et godt indtryk og fik tingene til at fungere rigtig godt, at Battertour var så meget tilstede, ude på pisterne og til diverse sociale arrangementer.
Vi havde en fantastisk skitur i uge 4 med Battertour og IM, super organisation og meget søde guider. Vi håber at komme med Battertour igen.
Samarbejdet har været helt i top. Der har været rigtig god fleksibilitet hos Battertour og en masse fedt engagement og entusiasme. Skiområdet var helt i top. Perfekt størrelse for vores psykologi gruppe

Galleri