IMGP7226.JPG

Marilleva 1400

 

battertours skirejser til marilleva byder på

Lækre lejligheder, der ligger lige ud til pisten

  • Liftkort til 50-300 km. pister

  • Stort fælles hotel med gode højskole faciliteter

  • Picnic, quiz, fælles byture m.m.

  • Mulighed for billig skiskole på alle niveauer, varetaget af meget kompetente instruktører

Marilleva 1400

Marilleva ligger i de sydlige italienske alper, kaldet Dolomitterne. Selve skiområdet går fra 900 meters højde og op til 2600 m., og er derfor meget snesikkert.

Marilleva ligger tæt ved byerne Mezzana, Pejo og Folgarida. Det lokale skiområde har ca. 60 km pister, men er forbundet med Folgarida og Madonna di Campiglio, hvilket udvider pistenettet til 150 km og 44 højhastighedslifte. Med bil eller gratis bus kan man køre til endnu flere muligheder i form af Skirama Dolomiti, som byder på i alt 380 km pister og 140 lifter.

På vores skirejser bestiller man som udgangspunkt liftkort til Marilleva og Folgarida, og kan udvide i to kategorier. Den første kategori inkluderer Madonna di Campiglio (op til 150 km. pister), og den anden udvider, således at man har hele super skirama, med bl.a. Passo Tonnale (op til 380 km. pister).

I Marilleva finder du skiløb af høj klasse, med muligheder for skiløbere på alle niveauer. Skiområdet gør en del ud af at være børnevenligt, og bl.a. findes ”Marillandia Snow Baby Park”, som er et specielt område med rullebånd og andre effekter til de helt små. For de legesyge findes både god offpiste og fede snow-parks, og i Madonna har de “Ursus Snowpark”, der regnes for en af Europas bedste. Derudover er der selvfølgelig brede boulevard-pister i alle sværhedsgrader, så såvel teknik som fart kan dyrkes for hele familien.